Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 18.00, în „Mica Romă”, meci amical, Volei Alba-Blaj – CSM Târgovişte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Clasată pe locul secund în ierarhia Diviziei A1, după un traseu excelent (11 victorii şi o înfrângere), Volei Alba-Blaj, echipa din „Mica Romă” se pregăteşte asiduu pentru marele meci de duminică, 19 ianuarie, când va primi în Sala „Timotei Cipariu” vizita campioanei Ştiinţa Bacău, participantă în Champions League (ora 18.00, transmis în direct de Digi Sport). Pentru aceasta, vineri, 10 ianuarie, de la ora 18.00, blăjencele susţin un joc de verificare pe propriul teren, cu nou-promovata CSM Târgovişte, revelaţia turului în voleiul feminin, poziţia a 5-a în clasament după 12 jocuri. A trecut şi Crăciunul celebrat de credincioşii ortodocşi de rit vechi, sărbătorit marţi, 7 ianuarie de antrenorii sârbi Branko Gajic, Ugljesa Segrt şi Karolj Ferenc (antrenori Volei Alba-Blaj)… Dâmboviţencele au în efectiv pe Marija Sandic şi Irina Alexandru, foste echipiere ale Blajului până în vară, anumite surse susţinând că gruparea de lângă Turnul Chindiei a renunţat recent la serviciile Bojanei Stojkovic.

*Duminică, 19 ianuarie, de la ora 18.00, cu campioana!

Cu acest prilej, încălzirea pentru derby, spectatorii locali vor face cunoştinţă cu nou-venita Florencia Busquets. Argentinianca în vârstă de 24 ani, cu cetăţenie spaniolă, componentă a naţionalei sud-americane evoluează pe postul de centru, fiind transferată la Blaj la începutul anului. Volei Alba-Blaj a bifat o premieră lăudabilă în istoria clubului, având în această perioadă 4 jucătoare convocate la diverse echipe naţionale pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014: Roxana Ivanov şi Adina Salaoru – România, Miroslava Kijakova – Slovacia şi Milagros Collar – Spania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea