Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 17.00, Unirea Alba Iulia – CSC Ghiroda și Giarmata Vii | O victorie pentru liniște…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una rece (eșec intern cu CSM Școlar Reșița) și alta caldă (victorie la Avrig) a adunat gruparea din Cetatea Marii Uniri în ultimele două confruntări.

Mâine, de la ora 17.00, pe “Cetate”, într-o dispută a vecinelor de clasament, Unirea Alba Iulia (locul 10, 29 puncte) întâlnește CSC Ghiroda și Giarmata Vii (locul 9, 31 de puncte), bănățenii având trei succese la rând.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amfitrionii nu pot conta, din motive medicale, pe Davidaș, Cr. Păcurar, Tat (bolnav, varicelă) și Bîrdea (accidentat la claviculă) și vizează toate punctele, pentru a avea liniște în finalul stagiunii, o victorie însemnând și revanșa după înfrângerea din tur, scor 1-3. “Avem motivație dată de poziția din clasament, dar și de dorința de revanșă după eșecul dureros din toamnă. Este o partidă importantă pentru noi, cucerirea tuturor punctelor însemnând liniștea de care avem nevoie”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea