Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 15.00, Unirea Alba Iulia – Național Sebiș | Foame de puncte pentru „alb-negri”, ce au uitat să câștige

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a uitat să câștige, adunând 5 jocuri fără victorie (7 dacă adăugăm aici și întâlnirile cu Cupa României) și, în aceste condiții, duelul de vineri, de la ora 15.00, pe “Cetate”, contând pentru etapa a 9-a, cu Național Sebiș, o altă reprezentantă a județului rival, Arad, capătă conotații de “finală” pentru gruparea albaiuliană ce nu-și permite să rateze și acest examen stagional.

Cu patru absențe din efectiv, Cl. Oara – contuzie la genunchi, Davidaș – abces dentar, Ad. Matei – accidentat, Cl. Marcu – suspendat pentru cumul de avertismente, și un altul incert, Vitinha, echipa albaiuliană, la care revine Goguța, încearcă să depășească o evidentă criză. Total diferit stau lucrurile vizitatorii conduși de Călin Cojocaru, ajunși pe locul 4, cu 16 puncte, după trei succese consecutive și golaveraj 11-3, “alb-albaștrii” avându-l pe aiudeanul S. Szekely vârf de lance.

*”Național Sebiș, un adversar foarte periculos”

Nu există decât acea presiune dată de seria negativă, însă trebuie să depășim acest nivel. Este un moment de cotitură al echipei, e nevoie să schimbăm linia, să ne regăsim apetitul de a marca. Adversarul este unul redutabil, o echipă foarte periculoasă, ce are și un moral excelent după ultimele rezultate. Știm ce ne așteaptă, în niciun caz o dispută facilă, ba dimpotrivă un joc extrem de dificil în care, ținând cont de forța oponentului, un rol determinant îl va avea atenția în defensivă, mai ales după ce s-a întâmplat la Hunedoara (n.a. – arădenii au învins cu 5-2 după ce au fost conduși la pauză cu 2-0!)”, a mai adăugat Bicheși.

Chiar dacă am făcut puncte importante în ultimele etape nu vrem să ne oprim aici, ci vrem să urcăm și mai sus în clasament. Tot le spun jucătorilor mei că nu avem voie să ne mulțumim cu puțin, iar Sebișul merită mai mult de un loc 4 în clasament. Așadar, mergem să câștigăm la Alba Iulia, cu toate că că ne așteaptă una dintre formațiile foarte bune ale seriei. Au jucători importanți în toate compartimentele, dar cel mai periculoși mi se par de la mijloc în sus. Selagea, Păcurar, Davidaș sau Mureșan sunt fotbaliști de ligi superioare, dar asta nu înseamnă că ne temem de ei. Prin atitudine și concentrare putem obține un rezultat bun și  în orice caz trebuie să eliminăm cadourile pe care le-am tot făcut adversarilor noștri în special în meciurile din deplasare. Nu am pierdut puncte pe jocurile mai bune ale adversarilor, ci pe greșelile noastre mari din defensivă,  a spus managerul Călin Cojocaru, pentru www.sportarad.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea