Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Vineri, ora 15.00, Șoimii Lipova – Industria Galda | Echipa lui Paul Ciucă vrea să dea lovitura în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Șoimii Lipova își pune fotoliul de lider în joc mâine, de la ora 15.00, la Pâncota, împotriva trupei pregătite de Paul Ciucă, prima clasată din Seria a 4-a (39 de puncte, stau la pândă, la un punct distanță, Metalurgistul Cugir și ACS Dumbrăvița) având un meci extrem de dificil în etapa a 20-a din eșalonul terț.

Vizitatorii (poziția a 11-a, 24 de puncte) au legat trei victorii la rând, au părăsit zona locurilor retrogradabile și nu-și ascund intențiile de a lua puncte și din deplasarea ce se anunță dificilă, în fieful primei clasate, un rezultat pozitiv obținut de găldeni însemnând și o mână de ajutor oferită conjudețenilor de la Metalurgistul Cugir, în cursa pentru promovare. Efectivul vizitatorilor va fi complet, inclusiv Haiduc – revenit după o accidentare, din distribuția arădeană lipsind juniorul D. Rusu.

Știm că ne așteaptă un meci foarte greu. Asta nu înseamnă că nu credem în șansele noastre, încercăm să nu ne întoarcem cu mâna goală și chiar să schimbăm liderul”, a spus Daniel Lupșan, noul căpitan al Galdei, care de la preluarea banderolei a fost cu noroc pentru coechipieri, ce au strâns 9 puncte în 3 jocuri. “În primul rând sperăm să ne ajutăm pe noi și încercăm să scoatem cât mai mult posibil din acest joc. Ne vom vinde scump pielea, un punct ar fi foarte bun, iar trei ar fi de aur”, a menționat președintele Marcel Georgiu. Din postura singurei echipe din Alba ce a învins deocamdată o echipă din Arad, în această ediție, acum două săptămâni, 2-1 la Sebiș, găldenii vor efectua deplasarea în ziua meciului, inclusiv antrenorul Paul Ciucă – absent runda trecută de pe banca tehnică, la confruntarea din derby “de Alba” cu CS Ocna Mureș, din pricina unor probleme de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea