Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 15.00, Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir | “Roș-albaștrii”, după puncte în Banat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu două victorii consecutive la activ și fără a cunoaște gustul eșecului în primăvară, gruparea de sub Drăgana a urcat pe treapta a treia a podiumului Seriei a 4-a, cu 35 de puncte, la 4 “lungimi” de liderul Șoimii Lipova, și continuă să dețină șanse la atacarea primei poziții.

Deplasarea din Banat aduce în fața “roș-albaștrilor”, mâine, de la ora 15.00, în a patra rundă a returului, o altă grupare imbatabilă în 2019, Millenium Giarmata (locul 12, 22 de puncte), formație care etapa anterioară a remizat pe “Cetate”, încurcând teribil Unirea Alba Iulia.

Vizitatorii, care în tur, de “Toamna Cugireană”, s-au impus cu 3-1, meci în care s-a inaugurat tabela electronică de pe “Arena CSO”, vizează obținerea tuturor punctelor, pentru a continua cursa spre vârful ierarhiei.

Însă, cugirenii trebuie să suplinească două absențe importante, ex-uniriștii Vitinha și P. Păcurar – ambii suspendați, jucători care se adaugă lui Șt. Radu – indisponibil, în formula de start urmând să revină Dican. “Ne așteaptă un meci de luptă, dificil, pe un teren «greu», cu un adversar ce a cucerit majoritate punctelor acasă. Ușor nu va fi, dar suntem deciși să câștigăm, să valorificăm moralul bun dat de seria pozitivă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea