// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Vineri, ora 15.00, Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir | “Roș-albaștrii”, după puncte în Banat!

Cu două victorii consecutive la activ și fără a cunoaște gustul eșecului în primăvară, gruparea de sub Drăgana a urcat pe treapta a treia a podiumului Seriei a 4-a, cu 35 de puncte, la 4 “lungimi” de liderul Șoimii Lipova, și continuă să dețină șanse la atacarea primei poziții.

Deplasarea din Banat aduce în fața “roș-albaștrilor”, mâine, de la ora 15.00, în a patra rundă a returului, o altă grupare imbatabilă în 2019, Millenium Giarmata (locul 12, 22 de puncte), formație care etapa anterioară a remizat pe “Cetate”, încurcând teribil Unirea Alba Iulia.

Vizitatorii, care în tur, de “Toamna Cugireană”, s-au impus cu 3-1, meci în care s-a inaugurat tabela electronică de pe “Arena CSO”, vizează obținerea tuturor punctelor, pentru a continua cursa spre vârful ierarhiei.

Însă, cugirenii trebuie să suplinească două absențe importante, ex-uniriștii Vitinha și P. Păcurar – ambii suspendați, jucători care se adaugă lui Șt. Radu – indisponibil, în formula de start urmând să revină Dican. “Ne așteaptă un meci de luptă, dificil, pe un teren «greu», cu un adversar ce a cucerit majoritate punctelor acasă. Ușor nu va fi, dar suntem deciși să câștigăm, să valorificăm moralul bun dat de seria pozitivă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan

Dan HENEGAR