Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 15.00, la Zlatna, pe “Minaur”, Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj, în prima rundă din 2021

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După aproape 4 luni de pauză, începe fotbalul din eșalonul terț, iar prima echipă din Alba ce intră în arenă este Unirea Alba Iulia (locul șase, cu 13 puncte, în Seria a 9-a), ce întâlnește pe Stadionul “Minaur”, din Zlatna (locația în care va susține jocurile interne în partea secundă a stagiunii), pe Sănătatea Cluj, vecina de clasament (poziția a 5-a, 14 puncte), vineri, de la ora 15.00.

În tur, la Jucu, “alb-negrii” au câștigat cu 3-1 (singura victorie externă din toamnă) și speră să pășească cu dreptul în 2021. “Virușii verzii” reprezintă o grupare incomodă (vezi acel 3-3 de sub Drăgana din ultimul joc al anului trecut, după ce în partida anterioară au realizat același scor și în fieful liderului), bazându-se pe același nucleu al veteranilor, F. Lăzăreanu, D. Matei, D. Roman, Tilincă sau Ceaca. Absențe importante din ambele garnituri: Bucurică (accidentat), respectiv Ciupe (suspendat), dar se mai pot ivi surprize din pricina testelor obligatorii (uniriștii așteaptă rezultatele testărilor de ieri).

Avem un moral bun după jocurile de pregătire din această iarnă și vrem să debutăm cu o victorie, cu toate că întâlnim un oponent experimentat și imprevizibil”, a punctat antrenorul Adrian Bicheși.

Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt confuze în tabăra grupării din Cetatea Marii Uniri, situația fiind similară cu aceeași perioadă a anului trecut, când amfitrionii nu s-au prezentat la jocul de pe “Cetate” cu Viitorul Șelimbăr (exista riscul excluderii din campionat, însă stagiunea s-a întrerupt din cauza pandemiei, iar ulterior au intrat banii din Arabia Saudită în contul transferului lui N. Stanciu). Albaiulienii au trei luni de salarii neplătite și în curând vor intra în a patra, așteptându-se reglarea situației în perioada următoare, printr-un sprijin venit dinspre primăria municipiului reședință de județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea