Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 14.00, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir *Asalt asupra „viruşilor verzi”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Cluj se poate schimba liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a! În etapa a 15-a, ocupanta primei poziţii Naţional Sebiş evoluează la Jucu şi are un avans de două puncte faţă de urmăritoarea Metalurgistul Cugir, care are meci pe Stadionul „CMC”, cu Sănătatea ex-uniristului Marius Semeniuc. Partida externă de vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, este ultimul meci din 2013 jucat de Metalurgistul Cugir, asta după ce Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis să amâne etapele din luna decembrie din Liga a 2-a, Liga a 3-a şi campionatele de juniori, din princina vremii nefavorabile. „Viruşii verzi” au alura unui oponent surprinzător, care trece prin extremităţi de genul: scorul campionatului, 1-8 la Pâncota, respectiv victoria-bombă de la Sebiş (2-0, acum trei săptămâni). În tur, sub Drăgana, Metalurgistul a învins la limită prin golul de trei puncte înscris de Şuteu, întâiul meci stagional al nou-promovatei, pe Arena CSO din Cugir.

*Lipsesc A. Ianc şi Trăşcan

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Doi absenţi de pe banda stângă au vizitatorii în acest ultim joc din 2013: Marian Trăşcan (probleme familiale, decesul tatălui său) şi Andrei Ianc (fractura unui deget al piciorului drept). „Ca la fiecare confruntare, ne propunem să câştigăm, indiferent pe cine întâlnim. Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unui adversar imprevizibil, care a încurcat multe calcule. Au pierdut recent la Zalău, dar anterior au avut o serie de 4 meciuri fără eşec”, a admis Opric, antrenor ce n-a pierdut tot de 4 confruntări şi care îl are printre elevi pe atacantul Andrei Cîrstean, ce a marcat de… 4 ori împotriva Unirii Dej (golgheterul seriei cu 13 reuşite şi al doilea marcator din Liga a 3-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea