Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VINERI la Alba Mall: Cărţile prind viaţă la evenimentul denumit BookLand

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Mall 03Vineri, 21 iunie la Alba Mall cărţile prind viaţă la evenimentul BookLand. De la ora 18.00 sunteţi invitaţi  la un moment artistic inedit, un mix de folclor autentic şi muzică folk, în compania învăţătoarei Ana Felicia Pop, de la Şcoala Ion Agârbiceanu din Alba Iulia şi a fiicei sale, Delia Stanciu, elevă în clasa a XI-a.

Caravana BookLand te aşteaptă cu cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. La Alba Mall sunt expuse peste 6.000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri.

“Pentru că preţuim tradiţia … Bookland continuă şi în acest an,  la Alba Mall! Poveştile prind viaţă pe străzile din Alba Mall la cel mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău” a declarat Anda Bulbucan, Marketing Manager Alba Mall.

“Anul acesta, BookLand va veni și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor Alba Mall 02prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de Bookland” declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea