Rămâi conectat

Sport

Vineri, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Metalurgistul Cugir | Gruparea de sub Drăgana, împotriva unui oponent incomod

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe “Emilian Pavel” din Ghiroda, mâine de la ora 17.00, gruparea de sub Drăgana susține primul examen extern sub comanda antrenorului Marius Opric, ce a debutat pe banca “roș-albaștrilor” cu un succes, 3-0 cu FC Avrig, rezultat ce a pus punct unei săptămâni critice, ce a avut consecințe despărțirea de antrenorul Călin Moldovan.

Încă în calculele bătăliei pentru promovare, într-o serie nebună, ce a avut trei lideri diferiți în ultimele 3 runde (Gloria Lunca-Teuz Cermei, Șoimii Lipova, CSM Școlar Reșița), și aflată la trei “lungimi” de prima poziție, Metalurgistul Cugir (locul 4, cu 44 de puncte) întâlnește un oponent situat în zona neutră a ierarhiei, pe poziția a 9-a, cu 32 de puncte, dar încă cu emoții în privința luptei din treimea inferioară.

Din distribuția vizitatorilor vor absenta, din motive medicale, Crivăț, Vitinha și Bold. Runda anterioară echipa condusă de Paul Codrea a reușit egalarea în prelungiri, pe “Cetate”, gol Barany în minutul 90+2, prelungând la 4 jocuri seria invincibilă a “galben-albaștrilor” (10 puncte). “Mergem să jucăm, abordăm întâlnirea la victorie, nu avem altceva de făcut. Promovarea se joacă în continuare și credem până la final în șansele noastre”, a spus antrenorul Marius Opric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea