Rămâi conectat

Politică Administrație

”Vine furtuna economică. Sută la sută vine”- previziuni sumbre pentru România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Vine furtuna economică. Sută la sută vine”- previziuni sumbre pentru România

Deși Guvernul se lauă cu o creștere economică are, furtuna este aproape. Ne așteaptă o criză imensă. O spune fostul premier, Victor Ponta, care dă de pământ pur și simplu cu premierul Viorica Dăncilă.

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un avertisment sumbru. Situația din politică ne poate duce direct către dezastru. Mai mult, economia românească a fost pusă pe butuci de către cei din Guvernul Dăncilă. Criza este mai aproape ca oricând, crede liderul ProRomânia.

„Le-am stricat niste blaturi si ma bucur de chestia asta. Ceea ce este cel mai important si ce am incercat sa stric si eu, ce a incercat si domnul Tăriceanu, este acest dolce far niente, domne’, dupa 27 mai, doamna Dancila a scapat de Dragnea, deci mergem mai departe la fel.

A fost cel mai prost rezultat din istoria PSD. Apoi, au venit, l-au luat cu duba pe Dragnea. Dupa care, au devenit toti curajosi, cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu cu elicopterul, stiti ca toti din

CC s-au declarat antiCeausisti: Bobu, Postelnicu, Dascalescu. Dar dupa aia nu au ramas tot ei la putere. Aici au ramas si nu s-a schimbat nimic.

Am avut o singura discutie cu doamna Dancila pe aceasta tema, i-am spus sa schimbe guvernul, programul de guvernare. A zis „da, da, da”, dar nu a mai schimbat. Domnul Tariceanu i-a spus acelasi lucru, suntem in colaps bugetar. Sigur, mai da Teodorovici 50 de lei la pensie, ca impuscatu’… Nu s-a schimbat nimic”, a tunat Victor Ponta, confom Realitatea TV.

Și asta nu e tot. Ponta a continuat tirul la adresa Guvernului Dăncilă. „Asta seara, nu avem un guvern care sa poata sa functioneze. Tot in aceasta seara, doua agentii de rating international au spus acelasi lucru: va duceti in cap cu Romania.

Problema este urmatoarea: nu mai sunt bani, nici nu o sa avem bani, nu avem un program economic si nu avem pe cineva care sa ne pregateasca pentru furtuna. Eu sunt convins ca furtuna economica vine. Suta la suta vine”, a mai spus Ponta.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea