Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru – Sănătatea Cluj, în turul întâi al Cupei României, miercuri, 10 august, la Galtiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - CIL Blaj 43Viitorul Sântimbru, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2016-2017 va întâlni în primul tur al competiţiei pe Sănătatea Cluj, meciul fiind programat miercuri, 10 august, pe Stadionul din Galtiu, de la ora 17.00.

Este un adversar extrem de dificil, o echipă specializată în competiţia suprizelor, dar avem şi noi şansele noastre. Categoric este cea mai importantă întâlnire din istoria clubului şi vrem să ne bucurăm de fotbal „, a declarat preşedintele Adrian Hulea.

Sântimbrenii îl vor înregimenta astăzi pe Negrea (AFC Unirea Alba Iulia)

Este un meci special pentru gruparea din Alba împotriva „viruşilor verzi”, Sănătatea fiind întâiul oponent din eşalon superior din istoria formaţiei din Sântimbru.

Formaţia din Liga a 3-a a terminat stagiunea trecută pe locul şase în Seria a 5-a, este pregătită de ex-uniristul Marius Semeniuc şi îl are în componenţă pe Florin Dan, un alt jucător ce a evoluat în Cetatea Marii Uniri.

Viitorul Sântimbru are parte de două întâlniri speciale în următoarea perioadă, Cupa României, urmată în 19 august de Supercupa AJF Alba, la Galda de Jos, cu Mureşul Vinţu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea