Viitorul Sântimbru – Sănătatea Cluj, în turul întâi al Cupei României, miercuri, 10 august, la Galtiu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Viitorul Santimbru - CIL Blaj 43Viitorul Sântimbru, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2016-2017 va întâlni în primul tur al competiţiei pe Sănătatea Cluj, meciul fiind programat miercuri, 10 august, pe Stadionul din Galtiu, de la ora 17.00.

Este un adversar extrem de dificil, o echipă specializată în competiţia suprizelor, dar avem şi noi şansele noastre. Categoric este cea mai importantă întâlnire din istoria clubului şi vrem să ne bucurăm de fotbal „, a declarat preşedintele Adrian Hulea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Sântimbrenii îl vor înregimenta astăzi pe Negrea (AFC Unirea Alba Iulia)

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Este un meci special pentru gruparea din Alba împotriva „viruşilor verzi”, Sănătatea fiind întâiul oponent din eşalon superior din istoria formaţiei din Sântimbru.

Formaţia din Liga a 3-a a terminat stagiunea trecută pe locul şase în Seria a 5-a, este pregătită de ex-uniristul Marius Semeniuc şi îl are în componenţă pe Florin Dan, un alt jucător ce a evoluat în Cetatea Marii Uniri.

Viitorul Sântimbru are parte de două întâlniri speciale în următoarea perioadă, Cupa României, urmată în 19 august de Supercupa AJF Alba, la Galda de Jos, cu Mureşul Vinţu.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei