Rămâi conectat

Sport

Viitorul Roșia Montană – CSM Unirea Alba Iulia 0-17: talentatul Cosmin Ionaș-Rădoi, „manita” la debutul în “alb-negru”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima rundă a Campionatului Under 17 a adus o victorie la un scor ce nu are nevoie de nicio prezentare: Viitorul Roșia Montană – CSM Unirea Alba Iulia 0-17 (0-14), cea mai categorică diferență din Alba în acest sezon, până în prezent.

Un alt meci dezechilibrat a fost la Under 19, Industria Galda de Jos – CIL Blaj 16-0. Revenind la confruntarea de la Abrud, trebuie consemnat faptul că în distribuția “alb-negrilor” a debutat într-un mod remarcabil talentatul Cosmin Ionaș-Rădoi (foto, cu ghete portocalii), ce și-a trecut în cont o “manita” (5 goluri).

Tânărul jucător de numai 16 ani (aniversați în 14 iunie) a fost folosit în atac de antrenorul Bogdan Bucurică și a fost principalul realizator al vizitatorilor. Ionaș-Rădoi a jucat sezonul trecut în Liga 4, pentru Viitorul Vama Seacă, reușind un gol (în mai, în disputa cu Kinder Teiuș) și câteva pase decisive. Fotbalistul a venit în vară la Alba Iulia și se antrenează cu formația de seniori ce activează în Liga 3. Inițial, planurile erau să evolueze la Under 19, categoria superioară, unde AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost campioană județeană și a disputat un turneu semifinal pe “Cetate”, însă în actuala ediție s-a renunțat la formația Under 19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea