Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Videoclipul Happy din Alba Iulia, nominalizat pentru premiile Webstock

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Videoclipul Happy realizat în Alba Iulia a fost al doilea clip de acest gen din România, după București, fiind nominalizat pentru premiile Webstock, la categoria Visual.

Filmarea a fost realizată la iniţiativa fotografului Romulus Oprişcan, într-un week-end din luna februarie. Oameni de toate vârstele au filmat în mai multe locații reprezentative din oraș: Porţile Cetăţii, Traseul celor Trei Fortificaţii, Sala Unirii, Piaţa Cetăţii, Obeliscul sau în faţa Catedralei Reîntregirii exprimându-şi bucuria, în felul lor.

Videoclipul a adunat peste 111.000 de vizualizări și 2.000 de YouTube likes.

Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online, produse în Romania în ultimul an.

Ca și la edițiile anterioare, premiile Webstock 2014 se desfășoară pe parcursul a doua etape: preselecția si jurizarea finala.

Înscrierile la Webstock Awards s-au desfășurat in perioada 15 iulie – 4 septembrie 2014. Înscrierile au fost gratuite si s-au realizat prin completarea online a unui formular.

Preselecția se va desfășura in perioada 5-8 septembrie si va fi realizata de către un juriu format din bloggeri si specialisti online. Preselecția vizează in primul rând încadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de înscriere.

Jurizarea efectiva revine unui grup format din experți in marketing si persoane din agenții si se desfășoară in perioada 9-19 septembrie. Acesta va lua in calcul următoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si funcționalitate, relevanta si interactivitate, însă in aprecierea proiectelor va conta foarte mult si experiența generala oferita de acestea.

Criterii de jurizare

  • relevanta fata de categoria in care a fost înscris proiectul
  • originalitate – prospețimea ideii si gradul de unicitate (per  ansamblu sau pe anumite caracteristici) fata de alte proiecte de același gen din Romania
  • design – aspectul general al website-ului/ aplicației (acolo unde este cazul).
  • structura, navigabilitate si funcționalitate – organizarea conținutului, modul de navigare intuitiv si modul in care a fost folosita  tehnologia
  • interactivitate – felul in care comunica cu utilizatorii sau le permite utilizatorilor sa interacționeze.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea