VIDEO: E COOL – Modă eco la Alba Mall. Vezi liceele din Alba care au câştigat concursul E COOL!

Paul Voicu - Primar 2020

Marţi seară la Alba Mall a avut loc concursul E COOL, un foarte reuşit show de modă neconvenţională, respectiv ţinute vestimentare realizate din materiale reciclabile/reciclate, la care au participat 41 de echipe din majoritatea liceelor din judeţul Alba.

Începând cu ora 17.00, timp de două ore, adolescenţii echipelor participante la parada costumelor eco au încins atmosfera prin stilul, coregrafia si  entuziasmul lor dar si prin originalitatea costumelor pe care le-au creat pentru cel mai sofisticat spectacol de modă neconvenţională.

ELIT

Special guest la show a fost Maximilian, care pentru 40 de minute a ţinut în frâu prin muzica sa, nerăbdarea liceenilor de a-şi vedea câştigătorii.

Marile câştigătoare sunt:

Mihail David - 2020

Locul I: BAROC IN THE TOP, echipa Grupului Şcolar „HOREA, CLOŞCA SI CRIŞAN” din Abrud

Locul I: 3 R FANS, echipa Colegiului  Naţional „AVRAM IANCU” din Cîmpeni

Locul III: TEEN FUN SPIRIT, echipa Colegiului  Naţional David Prodan” din Cugir

Datorită faptului că primele două clasate au întrunit în urma notării juriului acelaşi număr de puncte s-a luat decizia ca locul I să fie împărţit de cele două echipe, renunţându-se astfel la locul II.

La evenimentul organizat de Agenţia Locală a Energiei Alba şi Consiliul Judeţean Alba au participat şi preşedintele CJ, Ion Dumitrel, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, prefectul, Ştefan Bardan sau inspectorul şef al IŞJ, profesorul Cornel Sandu.

foto: I. Baic

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...