Ziarul Unirea

VIDEO: Unirea Alba Iulia, pregătită să furnizeze surpriza în Cupa României, cu FCSB, în marele meci de la Zlatna! Pe „Minaur”, cu casa închisă, s-au epuizat biletele!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Unirea Alba Iulia întâlnește celebra FCSB în „16”-imile Cupei României, joi, 27 septembrie, la Zlatna, pe Stadionul „Minaur”, meciul anului urmând să se dispute cu casa închisă, interesul fiind enorm.

Divizionara terță este în rol de „buturugă mică”, dar încearcă să țină piept mult mai galonatului adversar și să producă o surpriză majoră. „Am așteptat acest meci cu foarte mare interse. Sper să fim bine și să facem față evenimentului, să reușim să anulăm diferența de ligi între FCSB și Unirea Alba Iulia„, a declarat antrenorul Adrian Bicheși.

ELIT

*Paul Păcurar și Ciprian Selagea au mai marcat împotriva Stelei!

Meciul Anului Centenar reprezintă un eveniment de seamă pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, fotbalul județean, dar mai ales pentru micuța localitate din Munții Apuseni, ce se pregătește pentru găzduirea unei partide de gală la care sunt așteptați peste 2600 de spectatori. În lotul divizionarei terțe sunt doi jucători care au mai înscris împotriva formației FCSB, Paul Păcurar (pentru FC Baia Mare, acum 3 ani, în Cupa României) și Ciprian Selagea (pentru Rapid, în Cupa Ligii).

Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era. Vrem să ne autodepășim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri și lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forțele se vor egala și FCSB va avea un meci greu cu noi„, a spus Paul Păcurar. „Mă simt mândru că reprezint Unirea Alba Iulia și am parte de un asemenea meci, cu care te întâlnești în zeci de ani. Cu siguranță, pe «Cetate», casa noastră și stadionul plin, era altceva. Suntem pregătiți pentru un asemenea duel, ce suscită un interes major„, a precizat Ciprian Selagea, căpitanul grupării albaiuliene.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Gogu 26 septembrie 2018 at 17:38

Mac voi chiar visati. Sa ziceti mersi daca luati doar 3-4 golui.

Comentariile sunt oprite