Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Strada principală din cartierul Pâclișa, înecată de noroi: „Mi se pare bătaie de joc deja”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strada principală a cartierului Pâclișa din municipiul Alba Iulia se află într-o stare deplorabilă, drumul fiind departe de standardele secolului 21.

Un albaiulian a postat mai multe imagini video în care se poate vedea mizeria și noroiul care fac din circulația pe stradă o adevărată aventură, mai ales în zilele cu precipitații abundente cum au fost în ultima vreme.

„Așa arată strada principală a unui întreg cartier din Alba Iulia. Este vorba de Pâclișa. Hidroelectrica lucreaza cu 4 vietnamezi care i-am zărit până la urmă după un gard și se incalzeau la un foc cu lemne. După 6 luni de lucrări, administratia locală, are în agendă numai consultații cu locuitorii și cred că uita de munca de teren.

Îl invit pe domnul primar Gabriel Plesa sa treacă numai de 2 ori pe săptămână cu mașina personală prin zonă. Mie mi se pare bătaie de joc deja”, a scris cetățeanul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea