VIDEO ȘTIREA TA| „Skandenberg” cu repetiție cu statuile din Cetatea Alba Carolina: După ce a „pierdut” meciul de miercuri, bărbatul s-a întors mai decis

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe o rețea de socializare, un videoclip al unui tânăr a ajuns viral, după ce acesta s-a „cocoțat” pe una din statuile din Piața Cetății Alba Carolina.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis două videoclipuri în care tânărul își arată „isprava”, cititorul simțindu-se profund deranjat de comportamentul bărbatului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Exemplu al lipsei bunului simț, un videoclip al unui tânăr a ajuns viral pe o rețea de socializare. Protagonistul videoclipului este filmat în timp ce „provoacă” una din statuile din Piața Cetății Alba Carolina, urmând ca acesta să se urce cu picioarele pe statuie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Bucurându-se de succesul primului videoclip postat, acesta a postat „Partea 2”, filmare în care acesta începe să lovească statuile, încercând să se „ia la trântă” cu ele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ion 25 octombrie 2020 at 13:00

Si totusi Politia Locala de ce nu-l amendeaza? In Viena premiul e de min. 500 euro, la fel in Roma, iar in Taormina (Sicilia) de doar 400 euro! Premii afisate sa le vada tot poporu’ !!!

Comentariile sunt oprite