Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Mai multe piei de porc mistreț aruncate la întâmplare în curtea unei tabere dintr-o comună din Alba: „Vorbim de pandemie de pestă pocină?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Mai multe piei de porc mistreț aruncate la întâmplare în curtea unei tabere dintr-o comună din Alba: „Vorbim de pandemie de pestă pocină?”

Un videoclip postate pe o rețea de socializare arată două piei de porc mistreț care ar fi fost lăsate în curtea unei tabere școlare din comuna Poșaga.

Dan Dora, bărbatul care a postat videoclipul susține că acestea ar fi fost lăsate în acel loc după ce în urmă cu două zile ar fi avut loc o vânătoare colectivă.

„Am făcut sesizare la DSVSA Alba, pentru că de duminică până acum au stat aruncate, eu am fost sesizat de cetățenii din zonă. Nu aveau voie să lase resturi de genul, aveau obligația legală să le pună în saci de plastic și să fie îngropați în poziții identificabile. Între timp au trimis pe cineva de la OS. Muntele Mare să dispară de acolo”, a spus cetățeanul pentru ziarulunirea.ro

„Două piei proaspete, de duminică, aruncate aici cu capul, cu totul, la tabăra de la Belioara, resturi care nu aveau ce căuta afară. Presupun că au fost eviscerate pe aici pe aproape. Vorbim de pandemie de pestă pocină? Ia uitați-va! Uitați și câinii care au consumat și transportă dintr-o parte în alta resturile de mistreț care s-au eviscerat aici la Poșaga”, spune bărbatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea