Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| EXPLOZIE „ca de sărbători” pe balconul unui albaiulian: Un tânăr s-a filmat aruncând o petardă la etajul unui bloc din oraș

Publicat

în

EXPLOZIE „ca de sărbători” pe balconul unui albaiulian: Un tânăr s-a filmat aruncând o petardă la etajul unui bloc din oraș

Clasicele petarde cu care urechile oricărui albaiulian s-au obișnuit până acum, așa cum cere „obiceiul” sărbătorilor de iarnă din țara noastră, au răsunat mai devreme în orașul nostru și nu oriunde: chiar pe balconul unui localnic.

Așa cum se poate observa și în filmulețul postat pe o aplicație de socializare, un tânăr s-a decis să arunce o petardă în balconul unei familii, dintr-un bloc situat lângă Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Autorul, împreună cu „secundul” său, care îl filma, s-au amuzat copios atunci când balconul familiei s-a luminat brusc, în mijlocul exploziei.

Electrica Furnizare Discount

Videoclipul a fost trimis redacției ziarulunirea.ro de către un cititor.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, filmată în timp ce se plimba nestingherită printre mașini, în Cetate

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, filmată în timp ce se plimba nestingherită printre mașini, în Cetate

O vulpe a fost zărită în timp ce își făcea plimbarea de seara printre blocuri, în miez de noapte, în municipiul Alba Iulia.

Vulpea a fost surprinsă pe cameră de un cititor al ziarulunirea.ro în timp ce se furişa printre mașinile parcate pe strada Septimius Severus, în fața bisericii romano-catolice.

Electrica Furnizare Discount

Animalul a fost filmat în seara de marți, 7 decembrie, în jurul orei 22:00, în zona Stadionului Cetate din Alba Iulia.

În ultima vreme sunt tot mai dese aparițiile vulpilor în municipiul Alba Iulia.

Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| ACUZAȚII GRAVE aduse unui polițist din ALBA IULIA: „A intrat peste mine în casă și m-a bătut ca la carte”

Publicat

în

ȘTIREA TA| ACUZAȚII GRAVE aduse unui polițist din ALBA IULIA: „A intrat peste mine în casă și m-a bătut ca la carte”

Un bărbat din Alba Iulia aduce acuzații grave unui polițist din cadrul IPJ Alba și susține că ar fi fost agresat fizic de angajatul statului după ce acesta a „intrat peste el în casă”, în dimineața zilei de 6 decembrie a anului curent, în jurul orei 02:00.

În cursul zilei de 7 decembrie albaiulianul s-a deplasat la sediul IPJ Alba unde a depus o plângere ca urmare a evenimentelor posibil desfășurate în dimineața zilei de 6 decembrie, ultima zi pe care acesta ar fi trebuit să o petreacă în regim de carantină la domiciliu.

Electrica Furnizare Discount

Contactat de ZiarulUnirea.ro, IPJ Alba prin purtătorul de cuvânt transmite: „În noaptea de 05/06.12.2021, în jurul orei 02,00, în urma unui apel prin 112, prin care se reclama tulburarea ordinii și liniștii publice, un echipaj mixt, format din polițist și jandarm s-a deplasat la locuința unui bărbat din Alba Iulia. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și tulbura liniștea publică, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională, la Legea 61 din 1991.

Urmare a faptului că bărbatul a depus o sesizare privind posibile fapte de agresiune, din partea unui polițist, sunt efectuate verificări cu privire la modul de intervenție.”

Albaiulianul susține că în momentul în care a deschis ușa imobilului în care locuiește i-a avertizat pe oamenii legii de faptul că se află în regim de carantină COVID la domiciliu, iar polițistul ar fi pus piciorul în prag și ar fi „intrat peste el în casă” aplicându-i ulterior o „corecție” fizică „ca la carte”, iar intervenția angajatului statului ar fi fost una presărată cu „exces de zel”.

 

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Un BMW a RUPT în bucăți o mașină, pe strada Livezii

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Un BMW a RUPT în bucăți o mașină, pe strada Livezii

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de astăzi, 7 decembrie, pe strada Livezii din Alba Iulia.

Potrivit imaginilor trimise de un cititor ziarulunirea.ro, șoferul unei mașini marca BMW nu a acordat prioritate celuilalt participant în trafic, lucru ce a rezultat într-un impact cu pagube semnificative.

În urma forței impactului, unul dintre șoferi și-a pierdut una dintre roți, care a ajuns pe carosabil.

Electrica Furnizare Discount

În urma acestui eveniment rutier, nu s-au înregistrat victime.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare