Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | DEZASTRU pe malul râului Arieș: „Blestemul plasticului și al lipsei de educație creează un peisaj dezolant”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU pe malul râului Arieș: „Blestemul plasticului și al lipsei de educație creează un peisaj dezolant”

Profesorul universitar Irimie Popa, a realizat o filmare, chiar în ziua de 1 Decembrie 2023, Ziua Națională, în care a surprins peisajul extrem de trist al râului Arieș, plin de tone de deșeuri care plutesc la malul acestuia.

„Un peisaj de Ziua Națională, de pe râul Arieș. Iată tone și tone de resturi menajere, PET-uri, cârpe, bidoane, cauciucuri, recipienți de detergenți, recipienți de uleiuri.

Priviți ce face indolența, ce face jaful dus dincolo de limitele imaginabilului, pentru că asta s-a întâmplat în 30 de ani de după revoluție.

Am cultivat hoția, golănia și iată că pe Valea Arieșului hoții de lemn din mafia lemnului, care și-au pus primari, și-au numit consilii locale, și-au numit polițiști, și-au numit peste tot pe cine au vrut, cum au vrut.

YouTube video

Nu au făcut nimic pentru bunăstarea oamenilor. Mașini de gunoi care nu intră în toate satele din comunele din Munții Apuseni, nu putem discuta aici de selectarea gunoiului, nu putem discuta de absolut nimic în materie de mediu.

Din păcate, Munții Apuseni rămân o vacă de muls, o vacă de muls pentru băieții deștepți cărora, credeți-mă, nici că le pasă de ceea ce noi, iată, vedem acum și aici.

Suntem în anul 2023, un picior în anul 2024 și, din păcate, blestemul plasticului și al lipsei de educație creează un peisaj dezolant.

Citește și: Modernizarea podului Ferdinand, peste râul Arieș, în orașul Câmpeni: Undă verde din partea APM Alba pentru realizarea proiectului

Aș fi vrut astăzi să spun „Mândru că sunt român”, îmi e rușină că sunt român, iată, cu ceea ce văd aici, în Țara Moților, pe Valea Arieșului”, a explicat profesorul Popa Irimie, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea