Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Clanul „meșterilor” și reabilitarea blocurile „M” din Alba Iulia: „Olimpiada” de aruncat bani pe fereastră

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Clanul „meșterilor” și reabilitarea blocurile „M” din Alba Iulia: „Olimpiada” de aruncat bani pe fereastră

Reabilitarea și anveloparea blocurilor „M” din Municipiul Alba Iulia este fără dar și poate o „olimpiadă” de aruncat bani pe fereastră, unde „meșterul Dorel” s-a remarcat prin stângăcia de care a dat, de nenumărate ori, dovadă.

Istoricul acestui proiect are să ne demonstreze că până și expresia „în tot răul este și un bine” este, în fapt, în acest caz „în tot binele este și un rău”, iar dacă ar exista un ghid pentru administrații locale ( actuale ), cu siguranță, s-ar încadra la un stufos capitol de: AȘA, NU!

Electrica Furnizare Discount

Degeaba și-a răcit gura Mircea Hava, a cărui echipă după tone de acte plimbate de colo-colo a reușit să obțină finanțarea pentru acest proiect și să lase o „grea moștenire” administrației Pleșa: „Speranța mea e legată de responsabilitatea cu care actuala echipă din administrația locală va ști să ducă la bun sfârșit acest proiect. E obligația municipalității să trateze corect și cu băgare de seamă orice situație particulară. Mai ales că, de multe ori, între planșă și realitatea de la fața locului apar probleme care impun soluții.”.

În fapt Dorel și „clanul meșterilor” au dansat cum au vrut și au făcut totul cum i-a tăiat capul. În primă fază se întocmește proiectul, de undeva dintr-un birou fără să se calce în teritoriu, altfel nu-ți poți explica geamul din fotografie, apoi o firmă câstigă o licitație și nimeni nu o întreabă „de sănătate”, dacă are muncitori ori câți sau dotări tehnice, iar ea subcontractează lucrarea de execuție altor firme, a cărei muncitori lucrează pe doi lei și așteaptă să le treacă ziua, cărora nu le pasă dacă un geam lovește o balustradă, tencuiala e vălurită, că au zidit geamurile la propriu, ori alte „realizări mărețe” ce trec nesesizate de dirigintele de șantier, „omul” primăriei, care probabil a verificat situația doar telefonic, iar „administratorii” locali nici că ar călca în acest „triunghi al Bermudelor” de frică că nu au destule „scuze” pentru cetățeni și probabil că la final vor semna recepția, ce să mai facă și ei? Nu-i destul că se face? Mai contează cum?

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Publicat

în

 VISCOL în Apuseni: Peste 700 de gospodării fără curent electric. Deszăpezire „la fentă”

Furtuna de zăpadă care s-a pornit luni după masa în Apuseni a lăsat sute de gospodării fără electricitate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe localități din Apuseni au rămas fără electricitate. Potrivit directorului SDEE Alba, Ceteraș Marius, la acest moment mai sunt 773 de consumatori nealimentați în comuna Poiana Vadului. La fața locului s-au deplasat echipele de la Electrica și se lucrează pentru remedierea defecțiunii.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu deszăpezirea, care spune el, nu se face cum trebuie pe drumul dintre Alba Iulia și Zlatna. „Așa se deszăpezește pe ruta Alba Iulia-Zlatna, că deh, plătim taxa de drum”, ne-a transmis omul indignat.

Electrica Furnizare Discount

Pe drumurile din zonă se circulă în condiții de iarnă, pe carosabil acoperit cu zăpadă între 1-3 cm. Se acționează cu autoutilaje dotate cu lame ți răspânditoare.

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori, valabilă pentru județul Alba, până marți dimineața.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Șobolanii au pus stăpânire pe casa unui cetățean din Ighiu, după ce o „groapă” de gunoi „s-a format” la ușa sa

Situație cumplită pentru un locuitor din Ighiu, județul Alba. „Anumiți” cetățeni s-au obișnuit să-și arunce gunoiul exact în fața ușii casei sale, iar în cele din urmă aceasta a fost invadată de șobolani, după ce o veritabilă „groapă” de gunoi s-a format în urma perseverenței de care concetățenii săi au dat dovadă.

„Anumiții” concetățeni au fost „dotați” cu pubele pe care înainte nu le aveau, problema este una mai veche, dar operatorul nu prea trece să le ridice din motive puerile, după cum declară un cetățean din zonă, iar cei ce au contribuit la formarea „gropii” de gunoi continuă să o facă nestingheriți și cu aceeași perseverență.

Electrica Furnizare Discount

Astfel cetățeanul din Ighiu a fost dat la propriu de șobolani afară și nevoit să se mute într-un alt imobil, cu o poartă mai jos ce e drept, dar stă cu frica în sân că și actualul spațiu locativ are să fie „prădat” de rozătoare, ș-atunci ce să mai facă? Să se mute la primărie?

 

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dacă gunoierii nu vin, merg cetățenii la RER Vest – RETIM: Biroul de relații cu clienții este, din nou, „pubela” cetățenilor din Alba Iulia

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Dacă gunoierii nu vin, merg cetățenii la RER Vest – RETIM: Biroul de relații cu clienții este, din nou, „pubela” cetățenilor din Alba Iulia

Albaiulienii sunt oameni răbdători precum le stă în fire ardelenilor, dar și răbdarea lor are o anumită limită. Sătui să plătească pentru un serviciu ce nu este prestat, ori prestat cu stângăcie, anumiți cetățeni au găsit soluția pentru problema lor: dacă operatorul nu vine la ei, duc ei gunoiul la sediul operatorului din Alba Iulia, la biroul de relații cu clienții.

Citește și: Dacă RER VEST nu vine la albaiulieni, albaiulienii merg la RER VEST: Soluția gasită de mai mulți cetățeni în CRIZA GUNOAIELOR

Electrica Furnizare Discount

Gradul de toleranță al cetățenilor tinde către zero, operatorul a avut destul timp să se acomodeze și să înceapă să presteze serviciul de colectare și ridicare a deșeurilor așa cum și-a asumat printr-un contract, semnat atât cu cetățeni cât și cu unele instituții administrative. Cel mai mare tarif din regiunea centru a țării perceput de asocierea de firme de casă PNL pur și simplu nu se explică și tinde să fie mai degrabă o donație decât un cost al unui serviciu prestat.

Citește și: Cu gunoiul sub nas și buni de plată: Cetățenii din Alba Iulia primesc facturi pentru un serviciu neprestat

Fotografia surprinsă de un cetățean în dimineața zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, în jurul orei 09:00, transmite un mesaj clar al cetățenilor către „noul” operator: „Până aici ! Așa nu se mai poate !”

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare