Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: Cărucior de copii și tricicletă, sustrase din scara unui bloc din Alba Iulia. Imagini surprinse de camera de supraveghere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Hoții fură ce le pică sub mână: un cărucior de copii și o tricicletă au fost sustrase din scara unui bloc de locuit, din Alba Iulia.

Surpriză neplăcută pentru locatarii unui bloc din Alba Iulia. Oamenii s-au trezit fără un cărucior pentru copii și o tricicletă, pe care le-au lăsat în scara blocului în care locuiesc.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 24.00, într-un bloc de locuit din zona Stadion Cetate, din Alba Iulia. Furtul căruciorului și a tricicletei a fost confirmat și de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, montată pe coridorul blocului în cauză.

YouTube video

Păgubiții au postat imaginile video și pe rețeaua de socializare facebook, în speranța că cineva recunoaște persoana vinovată.

În filmare se poate observa cum o persoană, cu capul acoperit de gluga unui hanorac pentru a-și ascunde fața, sustrage cele două obiecte. Pe toată durata operațiunii, hoțul stă cu spatele la cameră, cel mai probabil știind că este filmat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea