VIDEO ȘTIREA TA: Cărucior de copii și tricicletă, sustrase din scara unui bloc din Alba Iulia. Imagini surprinse de camera de supraveghere

Hoții fură ce le pică sub mână: un cărucior de copii și o tricicletă au fost sustrase din scara unui bloc de locuit, din Alba Iulia.

ELIT

Surpriză neplăcută pentru locatarii unui bloc din Alba Iulia. Oamenii s-au trezit fără un cărucior pentru copii și o tricicletă, pe care le-au lăsat în scara blocului în care locuiesc.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 24.00, într-un bloc de locuit din zona Stadion Cetate, din Alba Iulia. Furtul căruciorului și a tricicletei a fost confirmat și de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, montată pe coridorul blocului în cauză.

Păgubiții au postat imaginile video și pe rețeaua de socializare facebook, în speranța că cineva recunoaște persoana vinovată.

În filmare se poate observa cum o persoană, cu capul acoperit de gluga unui hanorac pentru a-și ascunde fața, sustrage cele două obiecte. Pe toată durata operațiunii, hoțul stă cu spatele la cameră, cel mai probabil știind că este filmat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Titirca inima rea 24 septembrie 2019 at 4:08

Dupa cum merge nu e hot, e hoata; doar daca nu e dosniac.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...