Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Seviștean Popa, antrenor HC Alba Sebeș: „Debutul este mereu mai greu, dar ne vom intra în ritm! Mergem să învingem la Slatina”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a câştigat lejer partida cu CSM Bistriţa, 34-20, însă prima repriză i-a dat bătăi de cap HC Alba Sebes-CSM Bistrita65antrenorului Seviştean Popa, care şi-a certat elevele după ce acestea au ratat ca în curtea şcolii de pe semicerc. Cu toate acestea, exeprimentatul tehnician a precizat că întotdeauna debuturile sunt mai dificile, iar HC Alba Sebeş va intra uşor, uşor în ritmul normal. Partida programată în acest weekend la Slatina se anunţă una extrem de dificilă, iar Teanu Popa îşi doreşte foarte mult victoria „pentru a nu lăsa niciun loc de interpretare”. Meciul contra formaţiei CSM Slatina este programat, duminică, de la ora 11.00.

Partida mai slabă făcută de HC Alba Sebeş în compania Bistriţei, la primul meci din 2015 poate fi pusă şi pe seama absenţelor numeroase din lot. Totuşi, la partida contra formaţiei CSM Slatina Teanu Popa se va putea baza pe serviciile jucătoarelor Alina Şorodoc şi Bianca Bogdan, însă antrenorul a tras un semnal de alarmă cu privire la dificultatea partidei din Oltenia. „Cel mai greu meci este cel care urmează. CSM Slatina este o formaţie puternică, am văzut acest lucru la un turneu de pregătire. De asemenea, în lotul Slatinei a revenit Busuioceanu, o jucătoare extrem de bună şi foarte experimentată, care ne poate pune probleme mari. Avem nevoie de victorie la Slatina pentru a nu lăsa loc de alte interpretări”, a precizat Seviştean Popa pentru Ziarul Unirea. Întreg interviul cu tehnicianul de pe banca echipei HC Alba Sebeş îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea