Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO „Să nu mai vii“, noul single și videoclip lansat de artistul albaiulian Cristian Alexievici: „Câteodată e nevoie de cel mai mult curaj să lăsăm în lumină tot ce purtăm în suflet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Să nu mai vii“, noul single și videoclip lansat de artistul albaiulian Cristian Alexievici: „Câteodată e nevoie de cel mai mult curaj să lăsăm în lumină tot ce purtăm în suflet”

„Să nu mai vii“ este noul single și videoclip lansat de artistul albaiulian Cristian Alexievici: „Câteodată e nevoie de cel mai mult curaj să lăsăm în lumină tot ce purtăm în suflet”.

Citește și: Povestea lui Tică Darie, tânărul care s-a mutat în Roșia Montană, merge mai departe: Deschide un magazin de haine din lână merinos în centrul localității

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Cu toții avem nevoie, poate cel mai mult, în viața noastră de două super puteri: puterea interioară pentru a spune „stop” și cea de a spune „de la capăt „.

Pentru mine, „Să nu mai vii” e mai mult decât un single, reprezintă întoarcerea la mine și la un drum de la care cândva m-am abătut.

Citește și: La 17 ani, un tânăr, din Alba Iulia, are idei smart de afaceri și își extrage adrenalina din pasiunea pentru off-road

Compoziția este modul oricărui artist de a-și exprima cel mai autentic și liber „a fi”. Câteodată e nevoie de cel mai mult curaj să lăsăm în lumină tot ce purtăm în suflet.

Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect!”, a declarat Cristian.

YouTube video

Muzica: Cristian Alexievici, Maria Alexievici;
Backing Vocals: Andreea Alexievici, Maria Alexievici;
Chitara Solo: Nedelea Lucrețiu;
Text: Cristian Alexievici
Video: Vex Photography

CRISTIAN ALEXIEVICI a absolvit The Institute of Contemporary Music Performance (Londra). Este orchestrator, compozitor și instrumentist în diverse proiecte muzicale, talentul său interpretativ reflectându-se în acompaniamentul foarte creativ și în ușurința cu care trece de la un instrument la altul, respectiv de la un gen al altul.

Are o personalitate profundă iar căldura și sensibilitatea sa definesc maniera în care se exprimă, atât pe plan muzical cât și uman. În prezent este profesor la Liceul de Arte Regina Maria, unde a și studiat în perioada 2003-2015 și profesor de percuție la Alba Iulia Brass&Drums.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea