VIDEO. Principalul suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, încătușat și dus în arestul Poliției Botoșani

Presa din Botoșani a publicat imagini și filmări cu principalul suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, acesta fiind dus în arest cu cătușe la mâini. Cazul a intrat în atenția procurilor botoșăneni după ce Mădălin Miki a mai comis o crimă și ar fi recunoscut-o și pe cea de la Alba Iulia.

Primele probe identificate de anchetatori în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, cu privire la prezența principalului suspect, Mădălin Miki Lupu, la Alba Iulia, arată că acesta s-a aflat în oraș în ziua în care a avut loc omorul și tentativa de omor în locuința din Partoș.  Tânărul a fost recunoscut de cel puțin un martor, iar pe camerele de luat vederi a fost semnalată, de asemenea, prezenţa acestuia în oraş.

ELIT

Lupu Mik Mădălin, în vârstă de 24 de ani, a recunoscut omorul şi tentativa de omor de la Alba Iulia, după ce a fost prins de poliţiştii din Botoşani. La două zile de la fapta din Alba, chiar de ziua lui, acesta a mai ucis o femeie de 71 de ani într-o localitate din nordul Moldovei. Bărbatul ar fi intrat în casa ei pentru a comite un furt.

Omorul de la Alba Iulia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14/15 iulie, iar cea de-a doua faptă, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 iulie.  Bărbatul a fost arestat preventiv marţi de către Tribunalul Botoşani, fiind găsit ascuns într-o casă părăsită din Coţuşca. Poliţiştii ştiau de prezenţa acestuia în localitate şi au ”periat” întreaga zonă, la acţiune participând zeci de oameni ai legii.

Tânărul din Botoşani este cunoscut cu antecedente penale, el fiind eliberat condiţionat de câteva luni după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru o faptă de viol comisă în 2011. În 2009 a mai fost condamnat pentru furt calificat, pedeapsa constând în inetrnarea acestuia într-un centru de reeducare până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

 Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

Sursa Video Stiri.Botosani.ro

Sursa Foto Botosaninews.ro

Citește și Crima de la Partoș: Primele probe ale anchetatorilor arată că principalul suspect, Mădălin Lupu, a fost la Alba Iulia în ziua în care a avut loc omorul: apare pe camere video și a fost recunoscut de martori

Citește și Crima de la Partoș: Principal suspect este un criminal în serie, prins de oamenii legii în alt județ

Citește și Crima de la Partoș: Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte este ”spre bine”, dar nu este ”apt să dea declarații oficiale”

Citește și CRIMA de la Partoș. Cunoscut al familiei: Bărbatul atacat are ochii tumefiați și răni la cap de i se vede osul. În cuptor se afla o prăjitură carbonizată, iar câinele nu a lătrat deloc

Citește și FOTO Crima de la Partoș: Polițiștii păzesc non-stop casa unde s-a produs tragedia. Cercetările de la fața locului nu s-au terminat după 48 de ore

Citește și CRIMA de la Partoș, confirmată de rezultatele autopsiei. MOARTE VIOLENTĂ, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur. S-a deschis dosar penal pentru omor 

Citește și FOTO: CRIMĂ terifiantă în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...