Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Crima de la Partoș: Polițiștii păzesc non-stop casa unde s-a produs tragedia. Cercetările de la fața locului nu s-au terminat după 48 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel puțin un echipaj al Poliției Alba se află non-stop în fața casei din cartierul albaiulian Partoș, de sâmbătă dimineața, când oamenii legii au fost informați că o femeie, Camelia Drâmbărean, a fost omorâtă, iar fiul acesteia a fost bătut crunt.

În casa din Partoș locuiau doar cei doi, iar în prezent bărbatul se află la spital cu multiple leziuni. Anchetatorii continuă cercetările de la fața locului, iar un echipaj al Poliției se află în permanență în fața casei, inclusiv pe timp de noapte, pentru a se asigura că răufăcătorii nu vor să șteargă urme ale infracțiunii. Ușa casei a fost închisă, iar nimeni nu mai poate intra în absența organelor de cercetare penală.

Anchetatorii au un cerc de suspecți, iar până în prezent au fost audiate circa 50 de persoane. Oamenii legii susțin că moartea femeii a fost foarte violentă, însă nu pot oferi detalii cu privire la mobilul infracțiunii.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea