// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: CRIMĂ terifiantă în cartierul Partoș din Alba Iulia. O femeie a fost găsită fără suflare în propria gospodărie, iar fiul acesteia a ajuns la spital cu leziuni grave

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și polițiștii de la IPJ Alba fac cercetări pentru o moarte suspectă din cartierul Partoș din Alba Iulia.

Din primele date, o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în spațiul dintre curtea și grădina casei, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave, și a fost transportat la spital.

Femeia găsită fără viață se numea Cornelia Drâmbărean.

Citiți și CRIMA de la Partoș, confirmată de rezultatele autopsiei. MOARTE VIOLENTĂ, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur. S-a deschis dosar penal pentru omor

Primele informații arată că persoane necunoscute ar fi pătruns vineri seara în gospodăria lor, însă deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat acolo. Atât femeia decedată, cât și fiul acesteia, prezentau lovituri la nivelul feței.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Vâzănd că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

Locuința se află pe strada Regimentul V Vânători.

Cazul a fost confirmat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au precizat pentru ziarulunirea.ro că s-a început o anchetă pentru moarte suspectă și se așteaptă rezultatul autopsiei, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările în care s-a produs. 

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime.

Revenim cu amănunte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419