Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: Aktor a început să asfalteze podul peste râul Mureș de la Rădești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Premieră pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: Aktor a început să asfalteze podul peste râul Mureș de la Rădești

Grecii de la Aktor au început astăzi să asfalteze podul peste râul Mureș din zona Rădești. După ce în prealabil au fost finalizate lucrările de realizare a membranei, astăzi a început să se toarne asfaltul, primul strat de protecție a izolației BA 8, scrie aiudinfo.ro

YouTube video

Antreprenorul efectuează lucrări și în zona viitorului pod peste râul Mureș de la Sâncrai. Aici au fost finalizate lucrările de descărcare arheologică de către Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Pe podul rutier de la Sâncrai, camioanele constructorului pot deja circula, el fiind suprabetonat, iar unul dintre sensuri, calea 1, pe direcția Sebeș-Turda a fost hidroizolat.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor asfaltează în apropierea nodului rutier Teiuș

În zonă urmează să fie relocați stâlpii de curent electric, iar tarficul de pe DJ 142L va fi deviat pe lângă pasajul de lângă autostradă pentru a se putea realiza viitoarea rampă a acestuia. În zonă va fi ridicat un zid de sprijin, care va fi realizat de către bucovinenii de la BAXCOM.

YouTube video

Cu excepția câtorva porțiuni, pasajul de la DN 1, din zona Oiejdea și zona Nodului Rutier Teiuș, utilajele antreprenorului pot circula deja pe tot lotul, pe corpul autostrăzii, inclusiv pe cele două poduri peste râul Mureș de la Rădești și Sâncrai.

Citește și: VIDEO| Nodul rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș-Turda și A1, are toate grinzile sus!

Ca o noutate la sfârșitul acestei săptămâni va reveni pe șantierul lotului 2 firma Marcotim, iar aceasta va lucra la rampele supratraversărilor, în special la cea de la km 26, în zona Nodului Rutier Teiuș.

Aktor a crescut mobilizarea pe lotul 2, existând șanse reale ca până la finalul acestui an să circulăm pe această porțiune de autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea