Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, lucrări la Spațiile de Servicii de la Oiejdea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, lucrări la Spațiile de Servicii de la Oiejdea

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor lucrează la Spațiile de Servicii de la Oiejdea, la întreținerea drumurilor tehnologice, la gardurile de protecție și la degajarea pământului rămas în urma lucrărilor.

La alunecarea de teren de la Oiejdea, lucrările sunt aproape finalizate, practic mai trebuind să fie torcretate câteva ziduri.

YouTube video

În zona Spațiilor de Servicii de la Oiejdea, antreprenorul lucra la clădirea toaletelor din parcările de pe sensul de mers Sebeș-Turda.

YouTube video

Cea mai importantă lucrare care a rămas nefinalizată de pe lotul doi este Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul „Unirea”, antreprenorul caută un nou constructor pentru a finaliza clădirile CIM-ului.

YouTube video

După km 37 antreprenorul lucrează la gardurile de protecție, unul din elementele de siguranță de finalizarea căruia depinde ridicarea restricției de viteză de la 100 km/h. Constructorul și-a asumat că va finaliza toate elementele de siguranță a traficului rutier până la finalul lunii iunie 2023, așa cum arată Ministerul Transporturilor în răspunsul transmis la o interpelare a fostului senator de Alba, Sorin Bumb.

Cel mai important lucru este că lucrările rămase de efectuat sunt în afara carosabilului și nu afectează traficul pe această porțiune de autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea