Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos: „Fotbalul nu se joacă pe hârtie! Sper să nu pierdem la Reghin”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a remizat, scor 1-1 pe teren propriu cu Sănătatea Cluj – lanterna roşie a Seriei a V-a din Liga a III-a, Industria Galda de Jos-Sanatatea Cluj49însă tehnicianul echipei din judeţul Alba, Paul Ciucă nu consideră că acest rezultat este unul negativ pentru formaţia sa, având în vedere că distanţa dintre Industria Galda de Jos şi Unirea Dej s-a mărit după ultima etapă, iar echipa nou promovată din Alba este foarte aproape de îndeplinirea obiectivului, acela de a se salva de la retrogradare. 

Industria Galda de Jos are 17 puncte, cu 7 mai multe decât Unirea Dej, prima echipă aflată sub linia retrogradării. Cele două echipe se vor înfrunta peste o săptămână la Galda de Jos, meci care paote conta foarte mult în economia campionatului. Însă până atunci, Industria Galda de Jos va avea parte mâine de un meci extrem de dificil, în deplasare pe terenul echipei Avântul Reghin, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte în clasament. „Am câteva probleme de lot pentru meciul cu cei de la Reghin, însă voi încerca să încropesc o echipă şi să ne întoarcem neînvinşi din această deplasare”, a precizat Paul Ciucă, tehnicianul de pe banca echipei Industria Galda de Jos. Întreg interviul cu tânărul tehnician al Industriei Galda de Jos îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea