Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO| Moment emoționant la „Vocea României” pentru o participantă din Alba: „Mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”

Adela Spătar

Publicat

în

Moment emoționant la „Vocea României” pentru o participantă din Alba:  „Mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”

O tânără de 22 de ani din Alba a reprezentat pentru Vocea României un moment extrem de emoționant. Plină de emoții și cu ochii închiși, a încântat urechile ascultătorilor cu melodia lui Ed Sheeran – „I see fire” reușind să întoarcă 3 scaune. Mama ei, pe care a pierdut-o în urmă cu un an, îi dă curaj în momentele copleșitoare. Cu lacrimi în ochi mărturisește: „mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”.

Emanuela Gherasim, o tânără de 22 de ani din Aiud, a întors trei scaune din patru, cucerindu-i cu vocea sa pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu.

Emanuela crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

YouTube video

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea.

Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

https://www.facebook.com/vocearomaniei/videos/556373074901599/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea