VIDEO| Moment emoționant la „Vocea României” pentru o participantă din Alba: „Mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Moment emoționant la „Vocea României” pentru o participantă din Alba:  „Mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”

O tânără de 22 de ani din Alba a reprezentat pentru Vocea României un moment extrem de emoționant. Plină de emoții și cu ochii închiși, a încântat urechile ascultătorilor cu melodia lui Ed Sheeran – „I see fire” reușind să întoarcă 3 scaune. Mama ei, pe care a pierdut-o în urmă cu un an, îi dă curaj în momentele copleșitoare. Cu lacrimi în ochi mărturisește: „mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici”.

Emanuela Gherasim, o tânără de 22 de ani din Aiud, a întors trei scaune din patru, cucerindu-i cu vocea sa pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Emanuela crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea.

Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

Emanuela Gherasim

Emanuela Gherasim, moment emoționant la Vocea României: Mama s-ar fi bucurat să mă vadă aici http://bit.ly/2ke4sPO

Publicată de Vocea Romaniei pe Vineri, 13 septembrie 2019

Adela SPĂTAR

1 comentariu

ciclop 14 septembrie 2019 at 14:49

parafarazand pe Dimitrie Cantemir : nasc si in Alba oameni. FEKICITARI !!! SI MNOI SUCCESE. !!!

Comentariile sunt oprite