Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

VIDEO: Jean Vlădoiu, fost internaţional român: „Noi vedem fotbalul de calitate la televizor. Avem nevoie de unitate de grup”

Tudor Stan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Belodedici si Vladoiu la Alba Iulia 74În campania „Mingea e la voi!” a Federaţiei Române de Fotbal, la Alba Iulia a ajuns alături de Miodrag Belodedici, un alt fost mare fotbalist din naţionala României, Jean Vlădoiu. Fostul stelist, dinamovist şi rapidist a împărţit mingi copiilor din Alba Iulia şi Hunedoara, iar în tot acest timp a dat dovadă de un umor debordant.

După ce au descărcat mingile pentru copii, Vlădoiu şi Belodedici s-au îndreptat către gazonul stadionului întâi din Complexul „Cetate”. Pe culoarul arenei, cei doi au avut un dialog captivant şi extrem de emoţionant. Jean Vlădoiu l-a întrebat pe Belodedici: „Mai ţii minte Belo cum făceam şedinţele pe culoare? Aici era cu adevărat pregătit meciul!”. De asemenea, Vlădoiu crede că singura şansă de „trezire” a fotbalului românesc o reprezintă „pregătirea tinerilor pentru care avem nevoie de foarte multă răbdare”. Întreg interviul cu Jean Vlădoiu îl puteţi urmări mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea