Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Imagini ȘOCANTE surprinse de camera de bord a unei mașini. Manevra CRIMINALĂ a unui şofer care a depăşit pe linie continuă o coloană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un şofer intrat într-o depăşire neregulamentară pe Drumul Naţional 7 a fost la un pas să producă un dezastru rutier, asta arată imaginile video înregistrate de o cameră de bord.

O tânără din Deva a publicat imagini înfiorătoare, surprinse, joi, cu camera video montată pe bordul unei maşini. La ieşire din municipiu spre Sântuhalm, şoferul unui autoturism a depăşit peste linia continuă o coloană de maşini care se deplasau spre Deva şi a fost la un pas de provoca un dezastru rutier. Accidentul a fost evitat în ultimul moment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

„Deva – Sântuhalm! Alooo poliţia, unde sunteţi? Ce se întâmpla dacă nu ai camera video în maşină? Sper să-l găsiţi! Recunoaşte cineva maşina?”, a scris șoferița, alături de imaginile publicate pe Facebook.

Deveanca a povestit pentru adevarul.ro că maşina şoferului teriblist care intrase într-o deăşire regulamentară a trecut milimetric pe lângă autoturismul condus regulamentar de un medic din Haţeg şi faptul că acesta din urmă nu avea viteză mare a dus la evitarea unei tragedii.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea