Rămâi conectat

Sport

VIDEO: GT Sport Alba Iulia, campioană județeană și la Under 14! Săptămână de vis pentru gruparea albaiuliană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce miercuri GT Sport Alba Iulia a devenit campioană județeană la Under 19, și va reprezenta Alba la etapa interjudețeană, clubul din Cetatea Marii Uniri și adjudecat titlul și la categoria de vârstă Under 14.

Vorba unui apropiat al clubului: „Venim la CSM Unirea Alba Iulia, doar cu campioni„, asta apropos de colaborarea dintre cele două entități, prin care George Țălnar va fi șeful centrului de copii și juniori ai „alb-negrilor”, iar GT Sport Alba Iulia va trece la clubul administrat de Primăria muniicpiului Alba Iulia cu toate grupele de vârstă începând de la 10 ani.

Revenind la competiția Under 14, în ultima rundă GT Sport Alba Iulia a remizat la Ciugud, 0-0 cu Inter și astfel și-a adjudecat titlul. Aflată la egalitate de puncte cu Optimum 2 Alba Iulia, echipa pregătită de Florin Codleanu, ajutat de Bogdan Prodea, va fi prima în ierarhie având avantajul rezultatelor directe (victorii cu 2-0 și 1-0). GT Sport nu a pierdut în cele 18 etape, a înregistrat 15 victorii și 3 remize, având cea mai puternică defensivă (3 goluri primite), portarul Alexandru Duna anunțându-se de mare perspectivă și al doilea atac (57 de reușite, depășită de Optimum 2, care a marcat 65 de goluri)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea