Rămâi conectat

Sport

VIDEO EXCLUSIV: Ionuţ Radu (Metalurgistul Cugir) vorbeşte despre coechipierii celebri avuţi în Italia, la Chievo şi Palermo

Tudor Stan

Publicat

în

iraduIonuţ Radu, fotbalistul în vârstă de 22 de ani, originar din Hunedoara a ajuns la Metalurgistul Cugir în această iarnă. Hunedoreanul este transferul cel mai răsunător pentru echipa lui Marius Opric, având în vedere că a bifat în cariera sa nume grele din fotbalul mare, precum Chievo Verona sau AS Palermo.

Atacantul Ionuţ Radu a venit la Metalurgistul Cugir de la CS Oşorhei din postură de jucător liber de contract. Factor principal în venirea sa a fost antrenorul, Marius Opric şi performanţele recente ale formaţiei de sub Drăgana, care a terminat turul de campionat pe poziţia secundă în Liga a III-a. Dacă Adrian Cîrstean nu va părăsi Metalurgistul în următoarea perioadă, atacul echipei lui Opric va puteaq deveni unul letal.

*De la Cavani şi Pastore… la Cîrstean şi Itu

Ionuţ Radu a avut norocul ca la o vrstă frageda să plece într-un campionat recunoscut în întreaga lume. Hunedoareanul a ajuns în Italia, unde a jucat alături de jucători celebri, precum Cavani, Pastore, Sirigu, Pellisier sau Goian. colPrimii trei fotbalişti joacă în acest moment la PSG alături de Ibrahimovici, însă atacantul român i-a cunoscut în perioada Palermo. Pellisier este căpitanul şi legenda formaţiei Chievo Verona, acest fotbalist fiind primul enumerat de către hunedorean în momentul în care a fost întrebat de fotbaliştii celebri alături de care a jucat. În Italia, Ionuţ Radu a evoluat pentru prima dată la Potenza AC. Actualul jucător al Metalurgistului Cugir regretă că a părăsit Italia, însă este sigur că actuala sa formaţie poate să reprezinte o rampă de… „relansare”. Şi Marius Opric, tehnicianul Metalurgistului a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului, despre care spune că: „eu ştiu că poate mai mult. Îl cunosc foarte bine şi am aşteptări mari de la el”. Mai jos puteţi urmări un material video cu atacantul Metalurgistului Cugir, în care povesteşte despre planurile de viitor, dar şi de perioada petrecută în compania jucătorilor celebri, în Italia.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea