Rămâi conectat

Sport

VIDEO, Doru Oancea, Şurianu Sebeş, după succesul extern de la Caransebeş, din barajul de promovare: „Nu suntem promovaţi! Aşteptăm suporterii alături de noi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Şurianu Sebeş a făcut un pas mare spre promovarea în eşalonul terţ, câştigând la Caransebeş prima manşă a barajului, însă trupa din „Arini” rămâne cu picioarele pe pământ înaintea jocului retur, din „Arini”, de sâmbătă, 24 iunie, ora 17.30.

Nu suntem promovaţi, nu ne îmbătăm cu apă rece„, a afirmat antrenorul Doru Oancea, echipa sa câştigând cu 2-1 (0-0), după ce adversarii, conduşi în teren de Dan Alexa, au condus cu 1-0, însă Bălaş şi P. Muntean au marcat pentru o întoarcere spectaculoasă a rezultatului.

Aflat la cel mai important exemen al carierei, antrenorul Doru Oancea a recunoscut că Șurianu nu s-a prezentat la nivelul așteptat. “Golul primit a declanșat energiile, am crezut în noi până la final. Le-am spus băieților că avem nevoie de atitudine, curaj și implicare și astfel am întors rezultatul. Noi am pregătit altceva, însă prezența lui Alexa i-a ajutat foarte mult pe adversari. Am evoluat într-o atmosferă superbă, noi la Liga a IV-a nu suntem obișnuiți cu asemenea tribune pline”, a precizat “principalul” Sebeșului. “Șansele rămân în continuare egale, avem exemplul PSG-Barcelona, returul va fi la fel de dificil, întrucât adversarul nu mai are ce pierde. Sebeșul merită o echipă în Liga a 3-a, le mulțumim fanilor care ne-au susținut la Caransebeș și așteptăm un public numeros să ne susțină acasă. Ne dorim să se regleze problemele financiare și sperăm să ne ajute autoritățile locale”, a încheiat Doru Oancea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea