Rămâi conectat

Video

VIDEO: Distracție ”penală” a unor adolescenți din Alba Iulia, la început de an

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Vezi cu ce ”ispravă” se laudă pe Youtube câțiva copii din municipiu

aventura in Alba IuliaProprietarul unei locuințe din centrul municipiului care s-a trezit de sărbători cu un indicator care semnaliza existența unei toalete publice agățată pe gard, ar putea afla cine i-a făcut ”surpriza” din două filmulețe postate de ”făptuitori” pe Youtube.

Este vorba despre câțiva adolescenți din municipiu cărora probabil nici nu le-a trecut prin cap că pentru ceea ce au făcut ar putea fi pedepsiți de autorități, fără să mai vorbim despre folosirea unui limbaj vulgar pe parcursul filmărilor.

Urmărind cele două filmulețe veți vedea cum acești copii se distrează în timp ce ”ciordesc” indicatorul respectiv chiar din Cetatea Alba Carolina, pleacă cu el sub braț pe pietonală, ”aventura” sfârșindu-se cu agățarea lui pe gardul unei case de pe str. Decebal (video de mai sus).

Acum proprietarul locuinței, care cu siguranță și-a pus serioase semne de întrebare cu privire la motivul pentru care a primit un asemenea ”cadou” de sărbători, ar putea dezlega ”misterul”.

În video-ul de mai jos puteți vedea cum a început distracția ”penală” a tinerilor:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea