Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Diana Rad, tânăra din Alba, i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la „Românii au talent”, cu vocea angelică: „Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Diana Rad, tânăra de 17 ani din Ocna Mureș i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la „Românii au talent” în această seară cu vocea ei angelică, iar aceștia au răsplătit-o cu 4 de DA.

Diana are 17 ani și este originară din Ocna Mureș. Concurenta a mărturisit că face parte dintr-un cor al unei biserici neoprotestante. Cântă atât cu vocea, cât și la trompetă, iar tatăl său alege piesele pe care să le interpreteze la biserică. Diana a fost sfătuită de mama sa și de o verișoară să participe la „Românii au talent”, iar sugestia lor a fost perfectă, date fiind reacțiile celor patru jurați.

YouTube video

„Bravo, Diana! Cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul, să îți împlinești visul. Du-te pe drumul ăsta. Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție. Foarte frumos a fost!”, a fost reacția Andrei.

„Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Consservator la Cluj. Tu ai biserica în tine oriunde te vei duce. Dumnezeu a hotărât asta și a spus ‘fata mea, pe răspunderea mea, du-te singură, ești o biserică’. Du-te pe drumul ăsta, tot lucrarea Domnului o vei face”, i-a transmis Florin Călinescu.

sursă foto: romaniiautalent.protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea