Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj: „Sunt mândru de fete! Nu trebuie să ne relaxăm, vom juca la victorie şi la Bucureşti”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Relaxat doar după încheierea celor două jocuri de la Blaj, Darko Zakoc a savurat victoriile obţinute în faţa CSM-ului, însă a precizat că va Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti semifinala I17încerca să lucreze mai mult la mentalitatea jucătoarelor, majoritatea dintre acestea aflându-se pentru prima dată în faţa unui astfel de obiectiv. Antrenorul sârb nu a dorit să vorbească despre câştigarea unui eventual trofeu în acest an şi a afirmat că că urmează o deplasare extrem de grea la Bucureşti.

Schimbarea în jocului echipei Volei Alba Blaj a început să se vadă la partida cu Dinamo Bucureşti, meci definitoriu pentru echipa din „Mica Romă” pentru accederea în play-off. După, a urmat duelul din sezonul regulat cu CSM Bucureşti, care i-a adus Blajului poziţia a doua la finalul sezonului, plus avantajul terenului propriu în semifinalele campionatului.

Cu toate că a reuşit două victorii din tot atâtea meciuri în final four, antrenorul Blajului nu dezarmează şi trage un semnal de alarmă asupra jocului adversarelor, despre care crede că vor avea altă atitudine la Bucureşti.

„Noi avem 2-0, dar la fel ca în orice spor, acest scor este unul periculos. Am jucat un volei bun, mai ales în primul meci. Eu încerc să schimb mentalitatea jucătoarelor şi vom merge la Bucureşti să câştigăm primul meci, pentru că eu mă bazez pe proverbul «Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi». Presiunea este acum pe CSM, iar eu mă bucur că va reveni Tiemi, pentru că voi avea o satisfacţie mai mare să bat această echipă cu efectivul complet”, a spus Darko Zakoc. Întreg interviul cu tehnicianul de pe banca Blajului îl puteţi urmări mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea