Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Dan Moldovan, sportivul judeţului Alba: „Acest premiu este în memoria lui Andrei Tanţoş”

Tudor Stan

Publicat

în

Schiorul Dan Moldovan, legitimat la CSŞ Câmpeni a fost desemnat cel mai bun sportiv al Gala Sportului Judetean11judeţului în anul 2014, iar acesta a ţinut să dedice acest trofeul memoriei fostului său coleg Andrei Tanţoş, decedat în anul 2012 în urma unui grav accident de circulaţie. Totodată, Dan Moldovan a mai precizat faptul că a muncit foarte mult pentru a avea rezultate pe pârtiile din România, cât şi pe cele din afara graniţelor ţării.

Premiul obţinut de schiorul Dan Moldovan a fost o premieră pentru judeţul Alba, acesta fiind primul schior care a primit această distincţie. „Mă simt extrem de onorat că am primit această distincţie, fiind înconjurat de atâţia sportivi şi antrenori foarte buni din judeţul Alba. Este o mândrie pentru mine şi ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit”, a afirmat Dan Moldovan. Schiorul din Munţii Apuseni a dedicat acest premiu memoriei fostului său prieten şi coleg, Andrei Tanţoş plecat dintre noi în urmă cu 3 ani după un grav accident de circulaţie. „Acest rezultat îl dedic memoriei fostului meu coleg de lot şi prieten, Andrei Tanţoş, care din păcate nu mai este printre noi. Sunt sigur că el de undeva de acolo sus ne veghează şi îşi doreşte ca sportul din Alba să aibă cele mai bune rezultate”, a mai precizat schiorul, desemnat cel mai bun sportiv al judeţului în anul 2014. Întreg interviul cu Dan Moldovan îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, calificat în finala masculină cu Corona Brașov și convocat la echipa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, calificat în finala masculină cu Corona Brașov și convocat la echipa României Tudor Balu, talentatul voleibalist din Blaj, va disputa finala Diviziei A1 la volei masculin cu surprinzătoarea echipă Corona Brașov. Ridicătorul din „Mica Romă”, convocat recent la reprezentativa de seniori a României, pentru stagiul de pregătire centralizată în vederea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea