// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Dan Alexa (Viitorul Caransebeş), după prima manşă a barajului cu Şurianu Sebeş: „Adversarii au prima şansă la promovare!”

Dan Alexa, antrenorul prim-divizionarei Concordia Chiajna s-a retras din activitatea de fotbalist, în manşa tur a barajului de promovare în eşalonul terţ, Viitorul Caransebeş – Şurianu Sebeş, scor 1-2 (0-0). „Chirurgul”, cel mai galonat oponent al trupei din „Arini”, a recunoscut la finalul întâlnirii că echipa campioană a judeţului Alba are prima şansă să acceadă în Liga a 3-a, returul fiind prevăzut sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, la Sebeş.

Titular și investit cu banderola de căpitan al gugulanilor, atualul antrenor al Concordiei Chiajna a atras ca un magnet energiile în jurul său: în tribune au fost aproximativ 1400 de spectatori, iar echipa din Caraș-Severin s-a mobilizat aparte, având în efectiv un asemenea fotbalist de calibru, un veritabil antrenor în teren.

*Alexa: “Am vrut să fie acasă ultimul meu joc”

În vârstă de 37 de ani, Alexa a explicat de ce a revenit pe gazon după trei ani și jumătate. “Nu o să mai joc, acesta a fost ultimul meu joc, unul foarte greu pentru că nu m-am antrenat. La Caransebeș am început fottbalul, aici l-am terminat. În acest oraș am copilărit, aici sunt părinții, pentru ei am venit să joc. Mi-a fost greu, dar mi-a fost și dor de fotbal. A fost o atmosferă superbă, un public numeros de care nu se bucură multe echipe în Liga 1”, a declarat eroul zilei, vedeta fotbalului din Caransebeș, care a recunoscul superioritatea adversarilor.

Citeşte şi: Dan Alexa și-a încheiat cariera de jucător contra Șurianului Sebeș | Barajul în tricoul Viitorului Caransebeș, echipa din orașul natal, ultimul pentru „Chirurgul”

“Am întâlnit o echipă peste nivelul Ligii a IV-a, ce face 4 antrenamente săptămânal. Îmi pare rău de rezultat, am făcut două greșeli personale și am primit acele goluri în câteva minute. În retur va fi foarte greu, Sebeșul are prima șansă, diferența făcându-se și acum, în tur, la capitolul fizic”, a conchis Alexa.

Dan HENEGAR