Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cum sare asfaltul ,,proaspăt” turnat de pe autostrada A7. Un camion a lovit ,,din plin” o porțiune desprinsă din drum, la o zi după inaugurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A7, denumită și Autostrada Moldovei, deși inaugurată ieri în prezenta mai multor oficilialități, întâmpină probleme la nici o zi de la deschiderea sa.

După cum se poate observa, o porțiune semnificativă din asfalt a început să se desprindă deja, punând în pericol integritarea mașinilor care trec pe acele benzi, realizate în grabă.

https://streamable.com/lecoug

Primele incidente apărute pe autostrada A7 Varianta de ocolire Bacău au apărut la câteva ore după darea în trafic. Asfaltul a sărit în zonele unde urmau a fi montate rosturile de dilatare la poduri, iar unii șoferi s-au ales cu jante îndoite și pneuri tăiate. Compania de Drumuri aduce clarificări și anunță că „Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere”.

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.

Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău

Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea