Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cristian Covaciu, directorul general IPEC Alba, desemnat ”Antreprenorul anului 2016 în România”. Va reprezenta țara în finala mondială de la Monte Carlo

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Covaciu, directorul general al IPEC Alba, compania care fabrică produse ceramice de uz gospodăresc şi ornamental, a fost desemnat, joi seara, ”Antreprenorul anului 2016 în România”, la gala competiției organizate de EY România.

Omul de afaceri din spatele firmei din Alba Iulia a concurat alături de alți 49 de lideri de business și va reprezenta țara noastră în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year”, ”Oscarul Antreprenorilor”, unde va intra în competiție alături de antreprenori din alte 59 de țări. Gala va avea loc în iunie 2017 la Monte Carlo.

Reamintim că anul trecut, marele titlu a fost câștigat tot de un om de afaceri din Alba Iulia, Levente Hugo Bara, general manager şi proprietar al producătorului de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup. Anul acesta, Levente a fost președintele juriului ”Ey Entrepreneur of The Year 2016 în România”.

Citiți și Levente Hugo Bara, patronul firmei Supremia din Alba Iulia, este antreprenorul anului în România

Programul demarat de EY urmăreşte recunoaşterea rezultatelor obţinute de antreprenorii cu afaceri de succes din întreaga lume. EY Entrepreneur of The Year are loc în 145 de orașe din 60 de țări de aproape 30 de ani și premiază antreprenorii pentru viziunea si directia strategică cu care își cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală si, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunității.

În România, titlul „Antreprenorul Anului” este acordat din 2014.

Pentru selectarea câștigătorilor competiției în România, juriul a examinat fiecare aplicatie pe baza a șase criterii: spiritul antreprenorial, performanța financiară, direcția strategică, impactul asupra comunității, capacitatea de inovare și integritatea personală. Din juriul ”Ey Entrepreneur of The Year 2016 în România” au făcut parte: Levente Hugo Bara – director general Supremia Grup – președintele juriului, Dan Fărcășanu – director de investiții Resource Partners, Ruxandra Hurezeanu – director general Ivatherm, Marius Ștefan – CEO Autonom Rent a Car și Dragoș Petrescu CEO City Grill Restaurants.

Câștigătorii galei organizate de EY joi seara sunt: Entrepreneur Of The Year: Cristian Covaciu, IPEC; Emerging Entrepreneur Of The Year: Daniel Dines, fondatorul UiPath; Social Entrepreneur Of The Year: Angela Achitei, presedintele Fundatiei „Alaturi de Voi”.

”IPEC SA nu este doar o afacere de succes, este Inovație, Performanță, Eficiență, Competență”, se arată pe site-ul companiei.

IPEC a luat naștere în 1990, ca o afacere mică de familie și a crescut treptat, îmbinând experiența cu cele mai înalte standarde calitative.  Asociații firmei sunt Elena Covaciu și cei doi fii ai săi (Cosmin Covaciu și Cristian Covaciu).

Locul în care producem cu mare pasiune și sârguință produsele noastre se află în inima țării, mai exact la Alba Iulia. Brand-ul nostru s-a născut din dorința de a oferi clienților noștri produse cu un design modern, folosind materii prime de cea mai bună calitate.

La început, activitatea societății era formată din producție de articole ornamentale și decorative produse in cantități mici, care erau apoi desfăcute pe piața internă. Anul 1996 a adus prima schimbare majoră în abordarea strategiei de vânzari, societatea începand o relație de afaceri cu concernul suedez IKEA, pentru care a început să producă din ce în ce mai mult, de la an la an. Astfel, dintr-o mică afacere de familie, societatea a început să se transforme într-o facilitate de producție orientată către producția de serie, cu utilaje moderne și desfacere pe piața externă.

Citiți și Ipec Alba Iulia – Singura companie românească din lumea ceramicii invitată la evenimentul Ikea “Zilele Furnizorului” din Suedia

Seriozitatea și respectarea angajamentelor față de partenerii de afaceri au dus la necesitatea dezvoltării de noi capacități de producție în condițiile creșterii constante a cererii pe piața externă.

La ora actuală, compania dispune de peste 50 de mori preparare, 2 atomizoare de producere a pulberei atomizate, 20 prese izostatice, 10 cuptoare ardere, 30 mașini de glazurare și peste 200 de roboți industriali. ​

Programul de investiții este unul continuu și are ca obiectiv păstrarea companiei între primii 10 producători mondiali din domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea