Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Ce performanţă, Industria Galda de Jos, liderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a! Paul Ciucă: „Antrenez cea mai bună echipă a Galdei!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

paul-ciuca-industria-galdaIndustria Galda de Jos este marea revelaţie a fotbalului judeţean, ajungând în fotoliul de lider al Seriei a 4-a din Liga a 3-a, după o serie extraordinară de 5 victorii consecutive!

Aceasta este cea mai bună echipă a Galdei, din Liga a 3-a, de când sunt eu aici. Muncim, iar ce s-a întâmplat sezonul precedent, când a existat fenomenul «Panică la Galda», acum a devenit certitudine„, a afirmat mândru antrenorul Paul Ciucă, artizanul unei ascensiuni de nebănuit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Distanţată la trei puncte de Naţional Sebiş, după cel mai categoric succes stagional, Industria Galda de Jos a urcat în fruntea ierarhiei, iar runda viitoare dispută la Sebiş derby-ul primelor două clasate. „Mă bucur că am înscris două goluri, ne dorim să scoatem măcar un punct din derby-ul de la Sebiş. Formăm un grup frumos, unit, iar acest lucru ne-a dus pe primul loc„, a spus Andrei Cernea, vedeta locală.

*”Trăim momentul, ne bucurăm, dar va fi din ce în ce mai greu”

După victoria netă cu Pandurii Tg Jiu, găldenii au sărbătorit decent, la stadion, o performanţă remarcabilă, însă, în ciuda euforiei, rămân cu picioarele pe pământ. „Trăim momentul, ne bucurăm, suntem bucuroşi şi sper să o ţinem cât mai mult aşa. Cântăm în vestiar, suntem fericiţi, însă va fi din ce în ce mai greu, întrucât toată lumea ne va lua în serios şi va încerca să învingă liderul. Ne-am temut de serie, nu ne aşteptam să fim lideri. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, trebuie să adunăm punctele necesare, chiar dacă avem şanse să fim în primele poziţii”, a precizat Paul Ciucă.

Mai multe detalii oferite de antrenorul Paul Ciucă după succesul cu Pandurii Tg Jiu 2, în materialul video ce urmează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea