Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Băiatul de 9 ani din Dej, mâncat de viermi cu TREI ADULȚI în casă, a MURIT la Spitalul din Cluj. Mama este cercetată pentru TENTATIVĂ DE OMOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copilul în vârstă de 9 ani, din Dej, care a ajuns la spital, în comă, după ce acesta a fost mancat de viermi și muște, a murit.

Băiatul de 9 ani din Dej a murit duminică, după mai bine de două săptămâni în care a fost conectat la aparatele de la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

La începutul săptămânii, timp de o zi, medicii au renunţat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii. Concluzia a fost că are leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supravieţuia, existau toate şansele să rămână o „legumă”.

YouTube video

Mama băieţelului, aflată în arest, ar putea fi cercetată acum pentru fapta de omor. Mama copilului a fost reţinută şi arestată pentru tentativă de omor.

Procurorii vor stabili dacă şi bunica baiatului şi concubinul mamei vor fi traşi la raspundere, în condiţiile în care minorul a ajuns în comă, fiind cu trei adulţi în apartament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea