VIDEO| Băiatul de 9 ani din Dej, mâncat de viermi cu TREI ADULȚI în casă, a MURIT la Spitalul din Cluj. Mama este cercetată pentru TENTATIVĂ DE OMOR

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Copilul în vârstă de 9 ani, din Dej, care a ajuns la spital, în comă, după ce acesta a fost mancat de viermi și muște, a murit.

Băiatul de 9 ani din Dej a murit duminică, după mai bine de două săptămâni în care a fost conectat la aparatele de la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La începutul săptămânii, timp de o zi, medicii au renunţat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii. Concluzia a fost că are leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supravieţuia, existau toate şansele să rămână o „legumă”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mama băieţelului, aflată în arest, ar putea fi cercetată acum pentru fapta de omor. Mama copilului a fost reţinută şi arestată pentru tentativă de omor.

Procurorii vor stabili dacă şi bunica baiatului şi concubinul mamei vor fi traşi la raspundere, în condiţiile în care minorul a ajuns în comă, fiind cu trei adulţi în apartament.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419