Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4. Imagini aeriene din apropiere de Turda, la joncțiunea dintre A10 şi Autostrada Transilvania (A3)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură a publicat o filmare aeriană pe forumul pe unde merg .ro cu A10, Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4, din apropiere de Turda, la joncțiunea dintre A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

La începutul lunii februarie pe lotul 4 al A10 se executau lucrări pentru realizarea șanțurilor, montarea parapeților și se amenajarea albiei și taluzului. CNAIR ar putea realiza recepţia în această lună.

Lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, între Decea şi nodul rutier de la Turda, este aproape finalizat. Asociația Pro Infrastructură a publicat marți, 13 februarie, un video aerian realizat pe acest tronson.

Citește și:  Autostrada Sebeș–Turda, Lotul 2 rămâne ”în aer”, fără unul dintre constructori? Euro Construct Trading `98 a intrat în insolvență din cauza datoriilor către furnizori

Pe lotul 4 Decea – Turda, lucrările pe cei 16 km ar urma să fie recepţionate de CNAIR, în februarie, primul pas înainte de deschiderea traficului rutier.

Se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice. Traficul rutier se va putea desfăşura pe o lungime de 25,30 km, între Nodul Aiud şi Nodul Turda, imediat după recepţia lucrărilor de către Comisiile desemnate.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Utilaj impresionant adus de constructor în zona viitorului pod peste râul Mureș pentru a muta grinzi de peste 100 de tone

Lotul 4 (16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor pe lotul 4 este compania PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

Sursa video: Asociația Pro Infrastructură

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea