Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Video

VIDEO: Asociația ”Copard” prezintă primul documentar cu şi despre crescătorii de Copoi Ardelenesc din Transilvania

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul film documentar despre Copoiul Ardelenesc din Transilvania a fost realizat de Asociația ”Copard”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba și www.xpub.ro. Deocamdată postat pe YouTube, filmul face parte din campania de promovare a respectivei rase de câini și, totodată, să arate pasiunea, dragostea şi prietenia dintre vânătorul transilvănean şi Copoiul Ardelenesc.

Dragi prieteni, împărtăşim astăzi cu voi bucuria realizării primului film documentar cu şi despre crescătorii de Copoi Ardelenesc din Transilvania, despre Copoiul Ardelenesc şi despre vânătoarea cu copoii de acum şi de altădată prin pădurile de basm ale Transilvaniei. Sigur că ei nu sunt singurii cunoscători, sigur că sunt mult mai mulţi cei care-l iubesc iar unii dintre cei mai pasionaţi dintre ei, deja nu mai sunt, dar am încercat să adunăm aici mărturiile câtorva dintre foarte înfocaţii, împătimiţii şi experimentaţii vânători şi crescători de Copoi Ardeleneşti. Totodată şi cei mai apropiaţi nouă şi unii de alţii. Nu ne criticaţi prea aspru pentru imagini şi alte chestiuni tehnice, cu forţe proprii dar cu multă dăruire, sinceritate şi naturaleţe am reuşit să adunăm la un loc mărturii ale unor crescători de copoi ardeleneşti care însumate înseamnă decenii de muncă, selecţie, pasiune, vânătoare, dăruire … Este primul nostru film, născut numai şi numai din dragoste pentru acest minunat şi unic câine de vânătoare, câinele omului înfrăţit cu natura şi iubitor de spaţii nesfârşite şi libertate, câinele gonaşului. Nu ne criticaţi nici pentru că nu am avut bani pentru promovare pe canalele de televiziune iar dacă am reuşit cumva să vă captăm atenţia ori să vă spunem ceva interesant un „like” şi un „share” ar fi suficient şi ne-ar face să credem că munca noastră este pe deplin răsplătită. În numele echipei „COPARD” vă mulţumesc pentru susţinere. Doar împreună putem să reuşim. Viva Copoiul Ardelenesc!”, transmite Teodor DAN, preşedinte Asociaţiei COPARD din Războieni-Cetate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea