Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Alin Hancăş antrenor Industria Galda de Jos: „Am obţinut o performanţă unică pentru comunitatea din Galda de Jos”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos - Dalia Sport Daia Romana33Industria Galda de Jos a câştigat în acest an Liga a IV-a din poziţie de nou promovată. Cu un lot foarte tânăr, la care s-a adăugat seriozitate şi multă muncă, echipa din comuna Galda de Jos a dominat fotbalul judeţean, iar acum speră la… promovarea în Liga a III-a.

Alin Hancăş, antrenorul specializat în astfel de promovări (a reuşit promovarea în Liga a III-a în anul 2012) este de părere că acest club îndeplineşte toate condiţiile pentru a face pasul în fotbalul mare. Tehnicianul blăjan a declarat că un alt factor important în dezvoltarea fotbalului îl reprezintă infrastructura, Industria Galda de Jos putând să se laude cu una dintre cele mai frumoase baze sportive din judeţ. Mai jos puteţi urmări un material video cu Alin Hancăş, în care vorbeşte depre performanţa obţinută alături de echipa din Galda, dar şi despre viitorul acestei echipe.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea