Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Alexandru Weber antrenor HC Alba Sebeş: „Am greşit atât eu cât şi jucătoarele, însă am jucat bine şi meritam victoria”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Ploiesti-HC Alba Sebes baraj76Formaţia de handbal feminin din judeţul Alba, HC Alba Sebeş a pierdut primele două meciuri din cadrul barajului de promovare în Liga Naţională (20-29 cu Neptun Constanţa, respectiv 22-25 cu CSM Ploieşti), fiind năruită astfel orice şansă a echipei lui Alexandru Weber de a evolua în elita handbalului feminin românesc.

Deşi au jucat un handbal frumos, revenind în meci după ce au fost conduse de mai multe ori, handbalistele antrenate de Alexandru Weber nu au suportat presiunea prea mare care apăsa pe umerii lor şi au căzut în faţa echipei din Ploieşti. Dup meci, antrenorul echipei din Sebeş a declarat că: „am greşit şi eu câteva aspecte tactice, dar mă bucur că am făcut un meci foarte bun şi am fost peste adversarele noastre, meritam victoria”. Ultima şansă pentru HC Alba Sebeş de a ieşi cu capul sus din acest baraj, ar fi o victorie contra echipei HM Buzău, partidă care va avea loc astăzi de la ora 13.00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea